Antrenorul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, nu are ce să le reproşeze elevilor săi şi crede că diferenţa de pe teren nu a fost atât de mare precum o arăta scorul la un moment dat, la meciul cu Djurgaarden, scor 1-3, din turul trei preliminar al Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost un meci echilibrat până în minutul 26 când a fost penalti, după aceea în şase-şapte minute am luat al doilea gol, a fost un pic de debandadă, după care ne-am revenit. Nu a fost un meci cu o diferenţă aşa mare cum arată rezultatul. Nu cred că spun o prostie dacă afirm că scorul de 3-0 ar fi fost prea dur. Am dat şi noi gol, am avut ocazii. Nu pot să spun că băieţii m-au nemulţumit, nu am ce să le reproşez! Acum mergem acolo să câştigăm, să facem o minune, pentru că oricum nu mai avem nimic de pierdut!”, a declarat tehnicianul italian Cristiano Bergodi la Pro Arena.

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a suferit o înfrângere pe teren propriu, 1-3 (0-2), cu formaţia suedeză Djurgarden, joi seară, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.