Fundaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Săpunaru, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că doar ghinionul îi mai poate opri pe "roş-albaştri" să piardă titlul sau vreun meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doar ghinionul o mai poate opri pe Steaua să piardă titlul sau vreun meci. Sunt mândru de echipa mea şi de colegii mei. Nu mai contează nimic, contează cine trebuie să fie campioana României. Steaua nu ne-a surprins cu nimic, mai ales că am jucat din prima repriză cu un om mai puţin. Vrem să ne clasăm cât mai sus şi să luăm puncte de la următorul meci", a spus Săpunaru la Digi Sport.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, miercuri seară, în deplasare, în etapa a IV-a, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, printr-un gol marcat dintr-un penalti acordat la semnalizarea arbitrului adiţional Adrian Comănescu, şi a urcat pe primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Stanciu, în minutul 89, din penalti. În minutul 87, Marius Avram a dictat penalti pentru Steaua la semnalizarea arbitrului adiţional Adrian Comănescu, după un henţ în careu comis de Hora. Gorjenii au protestat vehement, iar Cristian Săpunaru şi-a dat tricoul jos şi s-a certat cu cei de pe banca de rezerve a Stelei.

În minutul 38, Mrzljak (Pandurii Târgu Jiu) a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, după un fault asupra lui Popa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.