Fundaşul Cristian Ganea a evoluat în finalul meciului pe care echipa lui, Athletic Bilbao, l-a câştigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), cu Huesca, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ganea a intrat în minutul 73, în locul lui Aduriz, autorul golurilor din minutele 10 şi 32. Jucătorul român a fost aplaudat de cei 25.000 de spectatori prezenţi pe San Mames la prima sa apariţie în tricoul lui Bilbao.

Au mai înscris Pablo Insua '27 (a) şi Benat '55.

Returul va avea loc la 6 decembrie.

La 15 ianuarie, Athletic Club Bilbao şi FC Viitorul au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la gruparea bască, începând cu data de 1 iulie 2018.

În vârstă de 26 de ani, Ganea a semnat pe trei sezoane cu Athletic Club Bilbao, el având opţiunea să-şi prelungească contractul pentru un sezon suplimentar.

Internaţionalul român nu a disputat niciun meci în campionat încă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.