Jucătoarele de tenis Jaqueline Adina Cristian, Nicoleta Dascălu şi Oana Georgeta Simon s-au calificat, marţi, în turul doi al turneului ITF de la Baja (Ungaria), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian, cap de serie numărul 3 şi locul 334 WTA, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-3, după două ore şi nouă minute, pe Alexandra Perper (Moldova), poziţia 511 în ierarhia mondială, şi va juca, în turul doi, cu învingătoarea partidei dintre Tereza Mihalikova (Slovacia), jucătoare venită din calificări şi locul 505 WTA, şi Anastasia Vasilieva (Ucraina), poziţia 419 în clasamentul mondial.

Dascălu, a şasea favorită a competiţiei şi locul 351 WTA, a trecut, în primul tur, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, după trei ore şi 31 de minute, de Sandra Samir (Egipt), poziţia 481 în ierarhia mondială, şi va juca, în turul secund, cu învingătoarea partidei dintre Doroteja Eric (Serbia), jucătoare venită din calificări şi locul 665 WTA, şi Dia Evtimova (Bulgaria), poziţia 486 în clasamentul mondial.

Simion, locul 442 WTA, a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră şi 17 minute, pe Reka Farbas (Ungaria), beneficiară a unui wild-card şi fără clasament WTA, şi va juca, în turul doi, cu Deniz Khazaniuk (Israel), cap de serie numărul unu şi locul 227 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Anastasia Vdovenco (Moldova), poziţia 415 în ierarhia mondială.

Jucătoarea Cristina Ene, locul 446 WTA, a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi 20 de minute, de Michaela Honcova (Slovacia), a şaptea favorită a competiţiei şi poziţia 372 în ierarhia mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.