Craig Tiley a negat, joi, orice intenţie de a demisiona din funcţia de preşedinte al Federaţiei Australiane de Tenis, în ciuda scandalului legat de expluzarea tenismenului Novak Djokovici, înainte de Australian Open, turneu al cărui director este sud-africanul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am răspuns deja la aceste întrebări şi astăzi ne concentrăm doar pe realizarea unui mare eveniment", a declarat Tiley, în faţa presei.

Întrebat direct dacă va demisiona, el a răspuns: "Nu. Am publicat un comunicat recent şi sunt foarte concentrat să organizez un mare eveniment.”

Sud-africanul a negat şi informaţiile potrivit cărora Tennis Australia va plăti cheltuielile de judecată după procesul de duminică, în care lui Djokovici i s-a respins apelul la anularea vizei. Sârbul a fost condamnat totodată să achite aceste cheltuieli, de aproximativ 300.000 de euro.

"Am văzut aceste zvonuri. Nu intrăm în detaliile aranjamentelor financiare pe care le avem cu jucătorii, dar aceste zvonuri sunt pur şi simplu false", a precizat Tiley.

Lui Craig Tiley i se cere demisia din cauza faptului că el şi autorităţile statului Victoria ar fi stabilit excepţia pentru jucătorii nevaccinaţi, de a putea juca în cazul în care au avut covid în ultimele şase luni, o măsură care nu este acceptată de autorităţile federale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.