Clubul Petrolul Ploieşti a precizat, joi, într-un comunicat, motivele pentru care la grupare nu s-a făcut instructajul VAR înainte de startul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A existat o solicitare din partea domnului Alexandru Deaconu, manager de proiect VAR în România, către conducerea clubului pentru stabilirea unei întâlniri în care jucătorilor şi staff-ului tehnic să li se prezinte noutăţile apărute în contextul folosirii tehnologiei VAR.

Însă, date fiind unele schimbări survenite în ciclul de pregătire săptămânal al echipei şi, în acelaşi timp, din cauza unui scurt-circuit de comunicare, pe care îl recunoaştem şi ni-l asumăm, existent între conducerea clubului şi staff-ul tehnic pe marginea acestui subiect, s-a omis perfectarea acestei întâlniri înainte de primul joc oficial al noului sezon.

Salutăm introducerea sistemului VAR în România, un lucru cât se poate de benefic şi care, fără doar şi poate, va contribui la creşterea nivelului fotbalului românesc”, a declarat preşedintele clubului, Costel Lazăr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.