Tehnicianul Costel Enache a declarat, sâmbătă seară, că punctul obţinut de Astra Giurgiu în meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, din Liga I, este foarte important, mai ales având în vedere că adversara a fost echipa campioană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un punct foarte important, dar şi continuitatea în rezultate pozitive. Suntem de câteva etape bune fără înfrângere şi asta ne aduce bucurie. Denis Alibec şi-a descoperit singur calea, e matur, s-a schimbat pozitiv în modul de a gândi. El iubeşte fotbalul şi are mentalitatea de învingător. Până nu realizăm obiectivul de play-off trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat Enache la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXIV-a a Ligii I. Giurgiuvenii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 30, după eliminarea lui Bejan.

Pentru CFR a marcat Mureşan, în minutul 53, în timp ce Astra a punctat prin autogolul lui Culio, din minutul 73.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.