Primul şi singurul dublu campion olimpic în canoe simplu, Leon Rotman, alături de Mihai Covaliu, preşedintele COSR şi campion olimpic la sabie, i-au vizitat luni pe Cătălin Chirilă şi pe colegii lui în cantonamentul de. la Snagov, informează COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea cu cel mai în vârstă campion olimpic al României în viaţă a adus emoţie pentru sportivii şi antrenori, pentru tehnicianul Florin Popescu, aur olimpic în canoea de dublu, şi sportivii Ilie Sprîncean şi Oleg Nuţă. Campionul mondial Cătălin Chirilă a primit încurajări speciale, menţionează forul.

Leon Rotman şi Mihai Covaliu au urcat în şalupă şi au asistat la antrenament. Rotman le-a promis sportivilor că va fi cel mai mare suporter al lor la Jocurile Olimpice şi i-a urat lui Cătălin Chirilă să-i urmeze lui şi lui Ivan Patzaichin pe lista campionilor olimpici în simplu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.