Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu FC Viitorul, scor 1-0, că jucătorii au dat tot ce au avut mai bun, dar a precizat că formaţia sa a avut şi puţină şansă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci intens. Am avut primele 15 minute foarte bune, după care Viitorul a echilibrat jocul şi a avut ocazii. În repriza a doua am ştiut să suferim şi să jucăm pe contraatac. Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun şi am câştigat trei puncte. Costache sper să rămână cu picioarele pe pământ, deoarece ne poate ajuta mult în acest sezon. Viitorul are jucători extraordinari, nu cred că noi avem lot mai bun. Astăzi am avut puţină şansă. Sper ca la Bilbao jucătorii să nu intre cu trac pe teren. Am odihnit câţiva titulari pentru a putea avea o şansă la Bilbao. Am vrut să-l schimb pe Rivadinho la pauză, dar jocul nu mi-a permis acest lucru", a spus Contra, la Digi Sport.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, într-un meci din etapa a treia şi a urcat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Costache, în minutul 82, care a plecat din jumătatea proprie la lansarea lui Bumba şi l-a învins pe Buzbuchi cu un şut plasat la colţul scurt de la 8 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.