Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei României, că CS Universitatea Craiova a fost echipa mai bună, iar jucătorii săi nu au ştiut să profite de omul în plus după eliminarea lui Băluţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut o primă repriză foarte bună. Nu ştiu ce s-a întâmplat în repriza a doua şi mai ales după eliminarea lui Băluţă. Nu am ştiut să profităm de omul în plus, deşi am lucrat toată săptămâna faza ofensivă. În cele din urmă s-a calificat echipa mai bună. Ne-am creat ocazii, dar nu băgăm mingea în poartă. Ne apărăm bine, dar în atac nu avem traseele cele mai bune. Pierdem multe mingi şi nu avem un joc cursiv. E greu pentru Dinamo să înlocuiască jucătorii care au lipsit. Popa, Petre şi Spătaru erau singurii jucători de atac de pe bancă şi pe ei i-am băgat în teren. Nu trebuia să ajungem la penalturi cu un om în plus, dar nu sunt supărat pe Petre şi Spătaru. Cerniauskas a fost cel mai bun om al nostru de pe teren, dar nu trebuia să ajungem ca portarul să fie cel mai bun. Nu am marcat de trei meciuri, dar sperăm să spargem gheaţa în derbi", a spus Contra la Digisport.

Echipa CS Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, formaţia Dinamo Bucureşti, în sferturile de finală ale competiţiei. Dinamo a pierdut şi finala de anul trecut a Cupei României la penaltiuri, în faţa celor de la CFR Cluj.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După 120 de minute disputate la Drobeta Turnu Severin, cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 0-0.

În minutul 63, Băluţă (CS Universitatea Craiova) a primit al doilea cartonaş galben după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Filip şi a fost eliminat de arbitrul Ovidiu Haţegan.

La loviturile de departajare, pentru CS Universitatea Craiova au marcat Gustavo, Briceag, Bancu, Calancea, Kelici şi Ivan, iar Screciu a ratat, în timp ce pentru Dinamo Bucureşti au înscris Hanca, Busuladzici, Nistor, St. Filip şi D. Popa. Patrick Petre şi Danu Spătaru au ratat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.