Tehnicianul Cosmin Contra a declarat, miercuri, că Dinamo are şanse minime la titlu, poate chiar deloc, deoarece este greu ca FCSB şi FC Viitorul să se încurce în ultimele două etape.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem minime şanse la titlu, poate deloc. E greu să se încurce două echipe, poate doar una, dar amândouă nu. O clasare pe podium şi câştigarea Cupei Ligii, ar fi un lucru bun pentru Dinamo", a declarat Contra la Digisport.

Cosmin Contra a mai spus că este aproape de a rămâne la Dinamo, dar negocierea este complexă. "Salariul meu a fost punctul cel mai uşor de realizat, altele sunt discuţiile. Nu am nicio ofertă din străinătate în acest moment", a adăugat antrenorul.

În clasament, FCSB şi FC Viitorul au câte 38 de puncte, iar Dinamo este pe locul trei, cu 36 de puncte, cu două etape înainte de final.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.