Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 3-0, că jucătorii săi au făcut un joc inteligent şi au ştiut să aştepte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu depindem de noi, depindem de rezultatele celorlalte două formaţii. Mă bucur pentru băieţi şi dedic victoria tatălui meu care este acolo sus şi care are grijă de mine când am zile mai proaste. Am făcut un meci bun în faţa unei formaţii foarte bune. Am făcut un joc inteligent şi am ştiut să aşteptăm. Înainte de a marca, Hanca a reintrat pe teren pentru a merge în partea stângă să mai câştigăm câteva secunde la schimbare. Nu mă interesează ce fac celelalte echipe, sunt bucuros că vom juca pentru titlu în ultima etapă chiar dacă nu vom depinde numai de noi. Fără sacrificiu nu poţi face performanţă. Nu mă preocupă prelungirea contractului în acest moment", a spus Contra la Digisport.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia CFR Cluj, în primul meci al etapei a noua a play-off-ului Ligii I şi a urcat pe primul loc în clasament.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Filip '50, Hanca '87 şi Bumba '90+7 din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.