George Cosac a afirmat, vineri, după ce a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, că va îmbunătăţi în noul mandat proiecte de dezvoltare a tenisului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu merg înainte cu toată încrederea că, după aşa o perioadă în care am fost testat la rezistenţă, de acum înainte putem lucra împreună la dezvoltarea Federaţiei Române de Tenis. Henry Ford spunea că ‘A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes’. În timpul mandatului meu la conducerea FRT, împreună cu echipa pe care am coordonat-o, am avut realizări care au contribuit la o mai bună desfăşurare a activităţii Federaţiei, dar şi în atragerea tinerei generaţii către practicarea tenisului. Majoritatea proiectelor pe care le-am dezvoltat şi implementat au condus la conectarea a mii de copii cu tenisul, dar şi la implicarea activă a cluburilor în identificarea de talente. Aceste proiecte de dezvoltare a tenisului vor fi îmbunătăţite şi implementate şi în mandatul care începe azi", a spus George Cosac, potrivit frt.ro.

În şedinţa de vineri a Adunării Generale de Alegeri a Federaţiei Române de Tenis, Cosac a fost ales ca preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 142 de voturi pentru din 142 de voturi valabil exprimate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.