Jurnalul Corriere dello Sport a notat, joi seară, după eşecul înregistrat de Lazio Roma în meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că italienii nu au reuşit să îşi arate “caninii” “pe tărâmul lui Dracula”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cluj-Lazio 2-1: începe prost aventura lui Inzaghi în Liga Europa”, a titrat cotidianul italian, adăugând: “Pe tărâmul lui Dracula, Lazio nu îşi arată caninii şi înregistrează a doua înfrângere consecutivă. KO-ul în faţa Clujului în startul grupelor cupelor europene este o copie a rezultatului de 2-1 înregistrat împotriva echipei Spal, în campionat”.

“Coşmar pentru Lazio şi în Europa: învinsă de Deac şi Omrani, sărbătoare pentru Cluj”, a titrat şi Gazzetta dello Sport, în timp ce calciomercato.com a scris: “Lazio dezamăgeşte şi în Liga Europa: revenire a Clujului, Inzaghi cedează cu 2-1”.

Site-ul tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 6,5 lui Dan Petrescu, iar Simone Inzaghi a primit 5,5. Tehnicianul român a rezistat în momentul cel mai complicat şi a reuşit o revenire nesperată, scrie tuttomercatoweb.com, menţionând că gazdele au câştigat şi datorită inspiraţiei lui Petrescu, care a făcut schimbarea decisivă la pauză, introducându-l în joc pe Omrani. În schimb, pentru Simone Inzaghi eşecul de joi este un semnal de alarmă, Lazio părând o echipă fragilă fizic şi mental.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspeţii au condus cu 1-0. Au marcat Deac ’41 (penalti) şi Omrani ‘75 pentru CFR Cluj, respectiv Bastos ’25 pentru Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.