Preşedintele AS Roma, James Pallotta, a donat 50.000 de euro spitalului Spallanzani din capitala Italiei, pentru a-l susţine în lupta împotriva coronavirusului, notează Football Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În sport îi iubim pe eroi. Însă astăzi adevăraţii eroi sunt doctorii şi asistentele care muncesc permament pentru a salva vieţi. Acum ei au nevoie de susţinerea noastră”, a precizat Pallotta într-un comunicat.

AS Roma a iniţiat o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe pentru spitalul Spallanzani, astfel încât acesta să poată achiziţiona toate ecihpamentele necesare în lupta cu Covid-19.

Pe de altă parte, Inter Milano şi Suning International au decis să doneze 300.000 de măşti Departamentului italian de Protecţie Civilă. Până acum, Inter şi Suning International au mai donat îmbrăcăminte de protecţie şi produse dezinfectante.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.