Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc a obţinut vineri, pe teren propriu, medalia de bronz a Superligii Naţionale, după ce a învins formaţia Dinamo Bucureşti, cu scorul de 12-8, în cea de-a treia partidă din cinci programate în finala mică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele două meciuri, Corona a câştigat cu 14-10 şi 9-4, astfel că adună 3-0 la general şi obţine medaliile de bronz ale stagiunii pentru al doilea an consecutiv.

Finala mare, pentru titlul naţional, va derula de la ora 19.30 a treia partidă. Campioana en-titre, Steaua Bucureşti, are 2-0 la general în faţa celor de la CSM Oradea (8-7 şi 6-4), iar vineri seară, la Oradea, ar putea lua titlul, dacă se va impune.

Ambele finaliste au acces în ultimul act cu 3-0 la general, CSM Oradea cu Corona Sportul Studenţesc, iar Steaua Bucureşti cu Dinamo Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.