Corinthians a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), pe Fluminense şi şi-a asigurat al şaptelea titlu de campioană a Braziliei, cu trei etape înaintea finalului campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În faţa a 45.000 de spectatori, Henrique a deschis scoul pentru oaspeţi în minutul 2, dar gazdele au marcat apoi de trei ori în repriza a doua, prin Joao Alves "Jo", în minutele 46 şi 49 şi Jadson, în minutul 85.

După 35 de etape, Corinthians a acumulat 71 de puncte, zece mai multe decât a doua clasată, Gremio, şi nu mai poate pierde titlul.

Campioana este pregătită de fostul fotbalist Fabio Carille, care, la vârsta de 44 de ani, se află la prima experienţă ca antrenor principal, în acest sezon. El a fost secundul lui Tite, actualul selecţioner al Braziliei, cel care obţinuse ultimele două titluri din istoria clubului din Sao Paulo, în 2011 şi 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.