Echipa Atalanta Bergamo a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-0, gruparea Sassuolo, într-un meci din optimile Cupei Italiei, calificându-se astfel în sferturile de finală ale competiţiei. Golul oaspeţilor a fost înscris de Daniel Boloca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atalanta a deschis scorul în minutul 24, după o fază la care au participat toţi oamenii de atac ai echipei: Miranciuk şi Pasalic au conlucrat pentru golul înscris de Charles de Ketelaere.

Gazdele au controlat jocul în continuare şi, după ce au trimis în bară în minutul 56, au majorat diferenţa de pe tabelă prin acelaşi de Ketelaere, în minutul 63. Aleksei Miranchuk a înscris şi el în minutul 71, iar în minutul 90+5 Daniel Boloca, intrat pe teren în minutul 75, a stabilit scorul final şi Atalanta s-a impus cu 3-1, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Adversara Atalantei în această fază va fi echipa AC Milan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.