Tenismenul Marius Copil a coborât de pe locul 86 pe locul 88, cu 618 puncte, în clasamentul ATP dat publicităţii luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La vârful ierarhiei, britanicul Andy Murray continuă pe locul 1 în această săptămână, cu 7.750 de puncte, urmat de spaniolul Rafael Nadal, cu 7.555 de puncte şi de elveţianul Roger Federer, cu 7.145 de puncte.

Însă în clasamentul de săptămâna viitoare, Murray, care nu participă la turneul de 1.000 de puncte de la Cincinnati, va părăsi prima poziţie. În ierarhia "live", pe locul 1 este Rafael Nadal, iar pe locul 2 Federer, în timp ce Murray a coborât pe locul 3.

Nadal şi Federer sunt pe tablou la Cincinnati, dar este posibil ca elveţianul să se retragă după a jucat, duminică, finala Rogers Cup, de la Montreal. Învingătorul competiţiei canadiene, germanul Alexander Zverev, a urcat de pe locul 8 pe 7 în clasamentul de luni, întrecându-l pe austriacul Dominic Thiem.

În clasamentul de dublu, Horia Tecău a urcat de pe locul 26 pe 24, cu 2.970 de puncte, iar Florin Mergea de pe poziţia 52 pe 51, cu 1.515 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.