Preşedintele american Joe Biden nu va acorda un interviu, duminică, unui canal al grupului Fox, înainte de finala Super Bowl, informează AFP, punând capăt confuziei din ultimele zile cu privire la acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţia că interviul va avea loc este “inexactă”, a afirmat sâmbătă un responsabil al Casei Albe.

Finala campionatului de fotbal american, care înregistrează audienţa cea mai mare a anului la televiziunile din SUA – 100 de milioane de spectatori în 2022 – este în mod tradiţional precedată de un interviu cu preşedintele ţării, pe postul care difuzează meciul.

În 2022, Super Bowl a fost transmis de NBC. În acest an, meciul va fi transmis de Fox şi relaţiile dintre Fox şi Casa Albă sunt tensionate, astfel că nuu va exista un interviu.

În finala campionatului de fotbal american se vor întâlni, duminică, la Glendale, echipele Kansas City Chiefs şi Philadelphia Eagles.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.