Antrenorul Cosmin Contra s-a arătat îngijorat de situaţia echipei Dinamo, rămasă în scurt timp fără trei jucători importanţi, după plecările fobaliştilor Juan Albin, Azer Busuladzici şi Claudiu Bumba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bumba şi-a dorit să-şi rezilieze contractul. El doreşte să joace mai mult, eu înţeleg lucrul ăsta şi nu voi forţa pe nimeni să rămână la echipă dacă nu îşi doreşte. Eu nu am putut să-i ofer mai multe minute în acest început de sezon şi el a ales să ceară rezilierea contractului. Clubul m-a întrebat dacă sunt de acord şi bineînţeles că am permis clubului să-i permită lui Claudiu Bumba să-şi găsească o echipă unde să poată juca. Asta mi-a cerut băiatul. Sper să mai aducem jucători, depinde un pic şi de patronul echipei. În momentul de faţă, am rămas un pic descoperiţi după cele trei plecări. Sper ca echipa să se întărească în viitorul cel mai apropiat. Dacă nu, vom încerca să facem cele mai bune rezultate cu echipa pe care o avem. Sunt preocupat, dar pe partea cealaltă trebuie să înţeleg dacă jucătorii nu vor să rămână. Eu nu pot să promit niciunui jucător că va juca titular. Dacă nu au avut răbdare să se bată pentru un loc de titular... Vor rămâne aici numai jucătorii care îşi doresc cu adevărat să lupte pentru acest club. Mă îngrijorează pentru că în momentul de faţă am rămas descoperiţi, dar încercăm să aliniem cea mai bună formulă, indiferent de plecăile care sunt şi de cele care vor mai fi, dacă vor mai fi", a declarat Contra, vineri, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a lăsat să se înţeleagă că nu a fost foarte mulţumit de evoluţia lui Thaer Bawab în meciul cu Sepsi. Contra a adăugat că nu este interesat de transferul mijlocaşului Lucian Sânmărtean: "I-am dat o şansă, nu a făcut-o rău, dar revine Nemec pentru mâine şi din punctul meu de vedere Nemec este jucătorul titular pe post, este jucătorul care mie îmi oferă cele mai multe lucruri pe care le caut la un jucător. Din punctul meu de vedere, Sânmărtean nu este o variantă pentru Dinamo."

Romera şi Hanca sunt suspendaţi pentru meciul cu FC Voluntari, ei urmând a fi înlocuiţi de Dudea şi de Costache.

"Dudea va juca fundaş dreapta, a făcut-o foarte bine când a jucat la Viitorul şi am mare încredere că mâine o va face la fel de bine", a spus antrenorul.

Dinamo va evolua, sâmbătă, de la ora 21.00, la Piteşti, cu FC Voluntari, în etapa a VIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.