Antrenorul FC Dinamo, Cosmin Contra, a spus despre CFR Cluj că de fiecare dată când echipa din Gruia a investit mult, a cumpărat mulţi jucători şi şi-a propus câştigarea campioantului, a fost ajutată de arbitri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E păcat să strici un joc printr-o decizie aşa dubioasă. Dacă domnul Găman aşa consideră că e frumos în fotbal să câştige el meciul şi nu CFR pe teren, atunci nu am ce să zic. Vreau să îmi felciit jucătorii pentru că au arătat ca o echipă adevărată, au încercat să joace împotriva a 14 adversari şi în multe momente eu cred că am reuşit lucrul ăsta. Am nişte băieţi extraordinari. Dacă luăm istoria CFR-ului, de câte ori a făcut proiecte aşa serioase, în care să bage o grămadă de bani, să cumpere atât de mulţi jucători şi să facă o echipă puternică, întodeauna CFR-ul a avut în spate ajutor din toate părţile. Ştiam unde venim să jucăm în seara asta, dar noi am venit să jucăm pe teren", a afirmat Contra, la conferinţa de presă organizată după meciul de la Cuj-Napoca.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat dintr-un penalti controversat şi de la gazde au fost eliminaţi Mario Camora şi Juan Culio.

Golul a fost înscris de Culio, în minutul 37, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Nedelcearu.

Mario Camora a fost eliminat direct în minutul 83, pentru un fault dur la Nascimento. În minutul 90+2 a fost eliminat de la gazde şi Juan Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Arbitrul care a condus meciul de la Cluj-Napoca a fost George Găman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.