Tehnicianul Cosmin Contra a părăsit cantonamentul din Slovenia al echipei Dinamo, mama sa având probleme medicale. Directorul general al clubului bucureştean, Adrian Mutu, a declarat că speră să fie totul bine şi că înţelege foarte bine prin ce trece antrenorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi pare rău şi sper să fie totul bine să se însănătoşească cât mai repede. Am vorbit cu Cosmin azi-dimineaţă, era la aeroport. Sper să fie totul bine. Înţeleg foarte bine prin ceea ce trece Cosmin şi îngrijorarea lui”, a spus Mutu la Sport.ro.

Adrian Mutu a vorbit şi despre situaţia echipei în ceea ce priveşte transferurile şi a precizat că în acest moment nu există şanse ca Adam Nemec să plece la altă formaţie. "Nu vrem să îl vindem pe Nemec. Nu vom face acest lucru cel puţin până în preliminarii. Vom juca preliminariile cu atacantul nostru cel mai important. În momentul de faţă şansele ca să plece sunt minime, nu va pleca. Zero", a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mutu a menţionat că Dinamo se va întări şi că gruparea se orientează spre jucători din străinătate. "Am fi dorit cu toţii să fi făcut acum transferuri, dar jucătorii importanţi pe care îi avem în vizor în momentul de faţă suntem în negocieri şi unii sunt chiar în vacanţă. Un jucător în apărare căutăm. Un fundaş central. (...) E foarte greu să concurezi cu Gigi Becali şi cu salariile care sunt la Steaua, ne orientăm spre jucători de afară", a declarat fostul fotbalist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.