Mijlocaşul Constantin Budescu a fost prezent, duminică, la reunirea echipei Astra Giurgiu de la Ploieşti, a anunţat site-ul oficial al campioanei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii giurgiuveni aşteaptă un răspuns de la Budescu la oferta pe care i-au făcut-o după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea chineză Dalian Yifang.

La reunirea Astrei Giurgiu au fost prezenţi 21 de jucători. De la primul antrenament au lipsit o serie de jucători care au avut probleme cu revenirea în România, doi dintre ei, Ricardo Alves şi Geraldo Alves, fiind blocaţi din cauza vremii în aeroportul din Istanbul. Alţi câţiva au fost învoiţi, Seto, Teixeira, Stan şi Oros fiind în această situaţie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Astra Giurgiu va efectua un stagiu de pregătire în Cipru, în perioada 13-27 ianuarie, şi va juca patru meciuri amicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.