Consiliul de Administraţie al FC Dinamo a decis, luni, revocarea lui Alejandro Couto Lago din funcţia de director general al clubului, informează fcdinamo.ro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul de Administraţie Dinamo 1948 a decis astăzi, în unanimitate, revocarea domnului Alejandro Couto Lago din funcţia de director general al societăţii noastre, anunţă Biroul de presă al clubului prin intermediul site-ului oficial. Până la desemnarea unui nou director general, clubul Dinamo Bucureşti va fi reprezentat în exclusivitate de Constantin Eftimescu (preşedinte al Consiliului de Administraţie) şi Cornel Ţălnar (membru al Consiliului de Administraţie) în raporturile cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), instituţiile bancare din România şi partenerii clubului. Tot astăzi, Consiliul de Administraţie al clubului a luat în discuţie un nou plan de redresare financiară, sportivă şi administrativă pentru Dinamo Bucureşti, a precizat preşedintele Constantin Eftimescu", se arată într-un comunicat al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

La 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli, între care se afla şi Couto Lago.

Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.