Echipa Sepsi OSK a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu echipa kazahă Aktobe, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima repriză de la Sf. Gheorghe a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, însă oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 65, când Samorodov a excutat un corner, iar Elder Santana a găsit un culoar printre Ninaj şi Tudor Băluţă reuşind să înscrie cu o lovitură de cap. Sepsi a replicat prin lovitura de cap a lui Safranko, din minutul 70, prinsă însă de Pokatilovm dar şi cu şutul lui Alimi, din minutul 80.

În minutul 89, Roland Varga – intrat de zece minute - a înscris cu piciorul stâng, din marginea careului şi a adus egalarea, cu cel de-al treilea său gol în această ediţie a cupelor europene.

Scorul final a fost 1-1, iar Sepsi va juca returul la Aktobe, joi, 17 august.

SEPSI: Niczuly - Ciobotariu, Ninaj, Bălaşa, A. Dumitrescu (R. Varga 80) – N. Păun (Rondon 72), Alimi – M. Ştefănescu, J. Rodriguez (Aganovic 66), C. Matei (I. Gheorghe 80) – Safranko. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

AKTOBE:  Pokatilov - Kassym, Iashin, Shamko – China (Gadrani 88), Strumia, Raickovic, Tanzharikov – Baytana (Kenessov 60), Elder Santana (A. Filipovic 88), Samorodov (Bessmertnîi 75). ANTRENOR: Andrey Karpovich

Cartonaşe galbene: J. Rodriguez 45+2, Rondon 90+5  / Strumia 45+2, Raickovic 90+5

Arbitri: Visar Kastrati – Besnik Morina, Fatlum Berisha – Alban Shala (toţi din Kosovo)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.