Echipa italiană AC Fiorentina a învins joi, pe teren propriu, echipa turcă Istanbul Başakşehir şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Alături de italieni, s-au mai calificat pentru turul următor Istanbul Başakşehir, Villarreal şi Alkmaar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grupa A, Jovic, cu o dublă, a adus victoria Fiorentinei, şi se ştiu deja echipele care merg în primăvara europeană: Istanbul Başikşehir şi Fiorentina.

În grupa B, Villarreal nu are nici o emoţie: victoria cu Hapoel Beer-Sheva şi calificare în primăvară de pe primul loc al grupei, cu 13 puncte.

În grupa D, OGC Nice a întrecut cu 2-1 pe Partizan Belgrad şi acum cele două echipe au câte 8 puncte. Rareş Ilie nu a intrat la echipa franceză.

În grupa E, echipa olandeză Alkmaar s-a impus la Vaduz, scor 2-1, şi s-a calificat în primăvară cu cele 12 puncte strânse din postura de lider al grupei.

Rezultate înregistrate joi în Conference League:

Grupa A: AC Fiorentina – Istanbul Başakşehir 2-1

Grupa B: Anderlecht – FCSB 2-2.

Grupa C: Austria Viena – Lech Poznan 1-1, Villarreal – Hapoel Beer-Sheva 2-1

Grupa D: OGC Nice – Partizan Belgrad 2-2

Grupa E: FC Vaduz – AZ Alkmaar 1-2

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.