Echipa greacă Olympiacos Pireu a învins joi, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea turcă Fenerbahce, în prima manşă a sferturilor din Conference League. Olympiacos a condus cu 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au condus cu 2-0 la pauză pe staidonul Georgios Karaiskakis. Kostas Fortounis a deschis scorul în minutul 8, aflându-se la al cincilea său gol în acest sezon de cupe europene, iar Stevan Jovetic a majorat avantajul grecilor în minutul 32. Meciul şi poate chiar calificarea în semifinale păreau jucate în minutul 57, după ce Chiquinho a înscris pentru 3-0, dar echipa turcă a revenit pe tabelă într-un mod la care nimeni nu se aştepta. Dusan Tadic a transformat un penalti în minutul 68, pentru ca Irfan Can Kahveci să înscrie şi el ducând scorul la 3-2 în minutul 74. Acesta a fost şi scorul final, unul care ar putea fi întors de Fenerbahce, în infernul de la Istanbul. Returul se va disputa joia viitoare.

În al doilea meci al sferturilor Conference League, Viktoria Plzen şi AC Fiorentina au încheiat la egalitate, scor 0-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.