Echipa germană Eintracht Frankfurt a terminat la egalitate joi, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea belgiană Union St Gilloise, în manşa întâi a play-off-ului Conference League. Eintracht conducea cu 2-0 în minutul 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Bruxelles, Eintracht a început furtunos, cu deschidere de scor în minutul 3, prin Fares Chaibi, pentru ca în minutul 10 Sasa Kalajdzic să înscrie pentru 2-0. Germanii au oprit motoarele, gazdele au urcat în pressing şi au marcat în minutul 31, prin Mathias Rasmussen, după o eroare a apărării lui Eintracht.

În repriza secundă, Gustaf Nilsson a ratat în minutul 57, dar a reuşit să egaleze în minutul 68. Gazdele au rămas în zece din minutul 78, când a fost eliminat Charles Vanhoutte, dar meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Returul din Germania se va juca joi, 22 februarie.

Rezultate înregistrate joi, în prima manşă a play-off-ului Conference League:

Molde – Legia Varşovia 3-2 (Gulbrandsen 12, 19, Kaasa 24 / Josue 64, Augustyniak 71);

Olympiacos Pireu – Ferencvaros Budapesta 1-0 (El Kaabi 83);

Union SG – Eintracht Frankfurt 2-2 (Rasmussen 31, G. Nilsson 68 / Chaibi 3, Kalajdzic 10);

Sturm Graz – Slovan Bratislava 4-1 (Biereth 4, Stankovic 27, Kiteishvili 64 penalti, Camara 90+1 / Rodrigues 8).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.