Tehnicianul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii săi sunt foarte motivaţi înaintea returului cu ŢSKA Sofia, din Conference League, în care trebuie să lase “ultima picătură de energie pe teren”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este clar că ne aşteaptă un joc greu, sunt convins că va fi mult mai dificil decât la Sofia, pentru că întâlnim o echipă care a schimbat antrenorul după meciul cu noi şi clar că jucătorii vor să demonstreze că merită să joace, plus faptul că noi am câştigat în deplasare la o diferenţă de două goluri... Ei vor dori să vină să-şi ia revanşa. Este clar că va fi un joc greu pentru noi. Însă jucăm acasă, suntem în faţa unei mari performanţe pe care ne-o dorim. Avem în spatele nostru un stadion plin, vor fi 7-8.000 de suflete care ne vor încuraja. Avem un moral bun, suntem într-o pantă ascendentă şi ne dorim foarte mult să mergem mai departe şi să eliminăm ŢSKA. Suntem foarte motivaţi, echipa arată foarte bine. Am mare încredere în jucătorii mei. Mâine va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren, să luptăm, să fim pragmatiici şi să punem probleme adversarului. În mod normal ar trebui să arătăm bine, Am încercat să menajez jucători pentru a avea prospeţime”, a spus Ciobotariu.

Sepsi va întâlni echipa ŢSKA Sofia, joi, pe teren propriu, de la ora 20.00, în manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League. În tur, scorul a fost 2-0 pentru echipa din Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.