Echipa CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, scor 2-1, de către Adana Demirspor, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League şi a fost eliminată din cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turcii au dominat startul meciului de pe Yeni Adana Stadium, dar clujenii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize: bară a lui Bîrligea, cu o lovitură de cap, în minutul 17. Acelaşi Bîrligea a şutat pe lângă poartă, din poziţie bună, în minutul 28, iar gazdele au deschis scorul în minutul 43, când a înscris David Akintola.

În partea secundă, în minutul 62, arbitrul belgian Nathan Verboomen a acordat penalti pentru CFR şi l-a eliminat pe francezul Gravillon după ce l-a faultat pe Bîrligea în careu. Publicul a protestat, iar fanii au început să arunce cu obiecte pe teren, apoi jucătorii celor două echipe s-au încăierat în jurul punctului de la 11 metri din careul Adanei şi arbitrul a fost  nevoit să împartă cartonaşe galbene şi să ceară celor doi căpitani de echipă să-şi stăpânească jucătorii. Vasile Mogoş a executat tare şi a marcat în minutul 68 din penalti, aducând egalarea. Adana a marcat golul victoriei şi al calificării în minutul 90+4, prin Cherif Ndiaye, care a rămas singur cu portarul Sava. Adana Demirspor s-a impus cu 2-1 şi CFR Cluj este eliminată din cupele europene.

ADANA DEMIRSPOR: Karacic - Svensson, Gravillon, Guler, K. Rodrigues - Stambouli, Akbaba (Tokoz 90+3) - Yusuf Sari, Belhanda (Nani 90+10), Akintola (Manev 69) – Ndiaye. ANTRENOR: Patrick Kluivert

CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Kresic, Ajeti, Camora – Cvek (Otele 90+5), Muhar, Avounou (Tachtsidis 75), E. Krasniqi (Konoplianka  75) – Yeboah (C. Manea 75), Bîrligea (Jefte Betancor 75). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Cartonaşe galbene: Svensson 21, Ndiaye 65 / Bîrligea 65, Ajeti 78, Cvek 90+2, Camora 90+6

Cartonaş roşu: Andreaw Gravillon (Adanaspor) min. 63

Arbitri: Nathan Verboomen - Mathias Hillaert, Ruben Wyns - Wesli De Cremer (tpţi din Belgia)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.