Echipa italiană AC Fiorentina a învins joi, pe teren propriu, formaţia cehă Viktoria Plzen, scor 2-0 după prelungiri, şi s-a calificat în semifinalele Conference League. Şi Aston Villa merge în semifinale, după 4-3 la 11 metri cu Lille.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AC Fiorentina a dominat clar manşa a doua cu Viktoria Plzen. În primele 90 de minute italienii au avut 13 ocazii de a marca, în timp ce Plzen nu a avut nici una. Cehii au rămas în zece din minutul 66, după eliminarea lui Cadu, dar Fiorentina a reuşit să deschidă scorul abia în minutul 92, prin Gonzalez, iar în minutul 108 Biraghi a stabilit scorul final, 2-0 pentru italieni, care merg mai departe cu 2-0 scor general. În semifinale, AC Fiorentina va întâlni învingătoarea dintre Club Brugge – PAOK.

După 1-2 la Birmignham, Lille a deschis scorul relativ repede pe teren propriu în meciul retur cu Aston Villa. Gudmundsson a centrat şi Yusuf Yazici a înscris. Gazdele au controlat jocul în continuare şi au ratat prin Gudmundsson si Haraldsson, în timp ce englezii au avut prima şansă de gol abia în repriză secundă, minutul 56, prin Matty Cash. Lille a replicat însă printr-un nou gol marcat de Benjamin Andre, în minutul 68, iar Matty Cash l-a pus mai întâi la încercare pe goalkeeperul francez Chevalier în minutul 82, pentru ca în minutul 87 Cash să înscrie golul care a restabilit egalitatea la general, 3-3. Nu s-a mai înscris până la final, şi nici cele două reprize de prelungiri nu au adus nimic pe tabelă, astfel încât calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Bentaleb şi Benjamin Andre au ratat pentru Lille, în timp ce pentru Aston Villa a ratat doar Bailey. Aston Villa s-a impus cu 4-3 la 11 metri şi s-a calificat în semifinale, unde va înfrunta învingătoarea dintre Olympiacos Pireu şi Fenerbahce Istanbul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.