Andrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat miercuri, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Adanaspor, din manşa a doua a turului secund preliminar al Conference League, că el şi echipa sa sunt conştienţi că se pot califica în turul următor după meciul de la Adana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Partida va fi dicilă. Am obţinut un rezultat bun în tur, am văzut calitatea celor de la Adana. Jocul va fi greu, dar deschis. Am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal şi am reuşit să le punem probleme celor de la Adana, care este un club important. Am venit aici cu încredere, iar mâine vom vedea ce va fi.

A fost dificil să adunăm informaţii despre jocul celor de la Adana, pentru că echipa a jucat doar două meciuri amicale. Ne-am axat mai mult pe caracteristicile individuale ale jucătorilor, doar că ei au schimbat şi antrenorul, a venit Kluivert, care are modul său de a vedea jocul, de a-l interpreta. Dar, chiar şi aşa, cred că am reuşit să înţelegem care este stilul lor de joc şi am avut o idee despre ce ar putea face pe teren.

Meciul este încă deschis. Ei nu au mai jucat un alt meci oficial, iar noi suntem puţin în urmă cu pregătirea. Suntem două echipe care nu se află, în acest moment, în vârful lor de formă.

E greu de spus, la momentul acesta, cine este echipa mai avantajată. Eu cred că suntem două echipe egale, dar cred totuşi că ei au mai multă calitate. Noi însă am făcut un meci bun şi am putea fi o surpriză. Nu ştiu însă ce se va întâmpla mâine, nu cred că o echipă este mai avantajată decât alta. Ei joacă returul acasă, deci ar avea un minim avantaj prin acest lucru. Au publicul alături de ei. Ăsta ar putea fi avantajul lor. Ceea ce e important atât pentru noi, cât şi pentru Adana, e rezultatul. Acesta contează. Rezultatul final. Deci, va fi un meci greu. Suntem conştienţi că avem capacitatea de a merge mai departe”, a declarat Andrea Mandorlini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.