Echipa italiană AC Fiorentina se află la egalitate miercuri, la Praga, scor 0-0 la pauză, cu formaţia engleză West Ham United, în finala Conference League. Căpitanul italienilor, Biraghi, a fost cusut pe teren după ce obiectele aruncate din tribună i-au spart capul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prima repriză de la Praga nu a arătat ocazii foarte mari de poartă, chiar dacă ambele echipe şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din start. În minutul 13 Declan Rice (West Ham) a şutat puţin pe lângă poartă. În minutul 33 lui Biraghi I s-a spart capul la un corner, acesta sângerând serios după ce a fost lovit de pahare aruncate din tribună. Arbitrul spaniol a întrerupt meciul pentru trei minute, iar Biraghi a fost cusut şi bandajat pe teren.

În minutul 45+1 Luka Jovic a înscris la o greşeală a portarului Areola, dar golul a fost anulat pentru un ofsaid la atacantul Fiorentinei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.