Antrenorul Antonio Conceicao a declarat, sâmbătă seară, că echipa CFR Cluj trece printr-o perioadă mai grea şi nu a reuşit să evolueze bine în meciul cu Astra Giurgiu, încheiat la egalitate, scor 1-1, în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trecem printr-o perioadă mai grea, azi nu am jucat bine. Nu am avut idei în joc, jucătorii au devenit poate mai nervoşi din cauza rezultatele slabe de dinainte. A fost o decizie a grupului, au spus că e mai bine să nu intrăm în cantonament, să ne antrenăm azi, grupul este unit, dar uneori mai apar şi astfel de situaţii. La finalul jocului, i-am văzut pe jucători îmbrăţişându-se, orice problemă se rezolvă în interiorul grupului, nu în afara lui", a declarat Conceicao la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXIV-a a Ligii I. Giurgiuvenii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 30, după eliminarea lui Bejan.

Pentru CFR a marcat Mureşan, în minutul 53, în timp ce Astra a punctat prin autogolul lui Culio, din minutul 73.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.