Antrenorul Antonio Conceicao a declarat, vineri, că simte multă încredere din partea conducerii clubului CFR Cluj, cu care a început deja să facă planuri de viitor, în ciuda informaţiilor din mass-media, potrivit cărora va fi demis la prima înfrângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înaintea fiecărui meci, se scrie că dacă nu vom câştiga, antrenorul va fi demis. Vreau să spun încă o dată că, în ciuda acestor ştiri, eu simt multă încredere din partea conducerii şi am început deja să facem planuri pentru viitor la CFR Cluj. E puţin lipsă de respect faţă de mine, având în vedere că apar constant aceste ştiri, care au menirea să destabilizeze echipa noastră. Vreau să spun că eu şi jucătorii suntem puternici din punct de vedere mental", a dcelarat Conceicao, la Telekom Sport.

Despre meciul câştigat cu FC Voluntari, Conceicao a afirmat că este mulţumit de modul serios în care elevii săi au abordat întâlnirea cu ultima clasată.

"Îi felicit pe jucători, pentru că au abordat foarte serios meciul cu FC Voluntari, pentru că atunci când joci cu echipele mai mici ai tendinţa să fii puţin relaxat. Noi, astăzi, am jucat foarte bine, am avut momente pe care le-am lucrat la antrenament şi asta mi-a plăcut foarte mult în joc. Dacă cineva mi-ar fi propus să câştig cu 5-0, nu aş fi preferat neapărat acel scor, m-aş fi bucrat să câştigăm şi, cu atât mai mult, mă bucur că scorul a fost atât de mare. Ne vom concentra pe ceea ce urmează, pentru că vin meciuri foarte grele, şi trebuie să fim la fel de motivaţi ca astăzi. Am început rău meciul, ei puteau marca, dar am revenit rapid în joc şi am reuşit să facem un meci foarte bun, mai ales în condiţiile în care gazonul nu a fost bun, în repriza a doua a fost destul de tare", a precizat portughezul.

El a urat la mulţi ani românilor cu ocazia Zilei Naţionale: Doresc să urez poporului român la mulţi ani, pentru că e o zi importantă în istoria ţării. Sunt reunoscător acestui popor. Şi eu, ca portughez, am trecut printr-o revoluţie în urmă cu mulţi ani, şi ştiu că românii au trecut cu bine peste acest moment."

Într-o intervenţie la Digi Sport, oficialul CFR Cluj Daniel Stanciu a declarat că este mandatat de conducerea clubului să anunţe că Toni Conceicao nu va fi înlocuit până la finalul sezonului.

CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XVII-a a Ligii I. Atacantul George Ţucudean a marcat în minutele 26, 56 şi 62. Manea a înscris golul al patrulea, în minutul 84, iar Valentin Costache şi-a trecut în palmares prima sa reuşită pentru CFR, ultima a meciului de vineri, în minutul 89.

CFR Cluj se menţine pe primul loc, cu 36 de puncte, iar FC Voluntari pe 14, ultimul, cu 8 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.