Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică seară, că i-a plăcut atitudinea jucătorilor săi la meciul cu Dinamo, câştigat, scor 3-1, în etapa a cincea a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un joc bun, cu foarte multă calitate, mă bucur că l-am câştigat, mi-a plăcut atitudinea echipei, dar în viitor sper să fim mult mai buni. Mai este mult până a vorbi de titlu, e adevărat, suntem candidaţi la titlu, dar mai avem mult până departe. Începând de mâine vom analiza echipa Dudelange, a obţinut rezultate echilibrate în cupele europene, nu e un adversar uşor, va fi o dublă grea", a declarat Conceicao la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I. George Ţucudean a marcat două din cele trei goluri ale ardelenilor.

Pentru CFR Cluj au marcat Ţucudean '66, '78 şi Omrani '73, iar pentru Dinamo a înscris Popescu '61.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.