Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis sancţiuni pentru FC Petrolul, FCSB şi UTA Arad, ca urmare a incidentelor de la meciuri din ultimele două etape ale Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După partida Petrolul – FCSB, gazdele au primit avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei, iar FCSB a primit o penalitate sportivă de 5.000 lei.

După meciul UTA Arad – Dinamo, arădenii au fost penalizaţi cu 5.000 de lei.

Comisia de Disciplină a acordat ca termen data de 22 noiembrie după incidentele de la FCSB – Rapid, pentru asigurarea dreptului la apărare.

De asemenea, după FCU Craiova – UTA Arad, la solicitareai FCU s-a acordat termen pentru depunere apărării. S-a solicitat arbitrului un raport detaliat cu privire la incidentele petrecute, persoanele prezente, context. “Se solicită punctul de vedere al observatorului de joc referitor la incidentele menţionate în raportul arbitrului. Termen 15.11.2023”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Alte decizii de miercuri:

UNIVERSITATEA Craiova vs. FC U 1948 Craiova - Eliminări PADULA Andrea (FCU) VASILICĂ Dumitru (preparator fizic FCU), Incidente - În temeiul art. 63.1 lit. g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul PADULA Andrea (FCU) cu suspendare pentru un meci şi i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei. În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează preparatorul fizic VASILICĂ Dumitru cu suspendare pentru o lună şi i se aplică o penalitate sportivă de 640 lei. Se acordă termen pentru asigurarea dreptului la apărare. Termen 15.11.2023.

UNIVERSITATEA Cluj vs. FC Voluntari - Eliminare CARNAT Nicolae (FC Voluntari) - În temeiul art. 63.1 lit. g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul CARNAT Nicolae (FCV) cu suspendare pentru un meci şi i se aplică o penalitate sportivă de 740 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.