Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiuni pentru Laurenţiu Corbu, Tiberiu Căpuşă şi Alexandru Creţu după eliminările de la partidele din etapa a XVI-a a Ligii 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizizile comisiei sunt următoarele:

AFC Chindia Târgovişte vs.FC Rapid 1923 - Eliminări Corbu Nicolae Laurenţiu, Căpuşă Tiberiu Ionuţ - În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Corbu Nicolae Laurenţiu (AFC Chindia Târgovişte) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei; În baza art .63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancţionează jucătorul Căpuşă Tiberiu Ionuţ (AFC Chindia Târgovişte) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

ACS Campionii FC Argeş vs. Universitatea Craiova  - Eliminare Creţu Alexandru   - În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Creţu Alexandru (Universitatea Craiova) cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

În etapa a XVI-a a primului eşalon, Chindia şi FC Rapid au remizat, scor 2-2, iar FC Argeş a învins cu 3-2 Universitatea Craiova. Corbu a fost eliminat în minutul 33, iar Căpuşă a primit cartonaş roşu în minutul 45+2 al partidei Chindia – Rapid, după două galbene. La meciul FC Argeş – Universitatea Craiova, Creţu a fost eliminat în minutul 12.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.