Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat joi seară, după meciul cu Mlada Boleslav, scor 0-0, că a simţit că adversarii sunt mai slabi, astfel că el şi colegii săi au şanse foarte mari de a trece de gruparea cehă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că puteam fără probleme să câştigăm acest meci, n-am fost lucizi în ultimii 20 de metri. Am avut situaţii foarte bune şi nu am reuşit să marchez. Avem şanse foarte mari, aşa am simţit în teren. Mergem încrezători. A fost un meci bun. Am avut foarte multe ocazii, din păcate nu am reuşit să marcăm”, a spus Coman la ProX.

El a precizat că Mircea Lucescu a încurajat echipa în vestiar: “Mircea Lucescu ne-a încurajat, ne-a spus că suntem puternici, că este o perioadă grea, dar împreună putem trece peste”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Nu trebuie să cădem şi mai rău. Trebuie să ne trezim şi să câştigăm meciul din campionat. Avem antrenor şi doar este perioada această neagră pentru noi. Mihai Stoica a fost mereu aproape de noi, sperăm că se va întoarce cât de curând”, a mai afirmat Coman.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Partida retur va avea loc joia viitoare, în Cehia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.