Colby Cave, jucător al echipei de hochei pe gheaţă Edmonton Oilers, a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, la vârsta de 25 de ani, la patru zile după ce a fost operat pentru înlăturarea unui chist coloidal, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu mare tristeţe că anunţăm că al nostru Colby Cave a trecut în nefiinţă în această dimineaţă. Eu şi ambele noastre familii suntem în stare de şoc. Colby a fost iubit mult de noi, familia sa, şi de prietenii săi, de comunitatea hocheiului şi de mulţi alţii. Le mulţumim tuturor pentru rugăciunile lor în aceste vremuri dificile”, a notat soţia lui Cave, Emily, într-un comunicat.

Miercuri, Emily Cave nota pe Instagram că are nevoie de un miracol, după ce soţul său a fost plasat în comă indusă la spitalul Sunnybrook din Toronto, pentru oprirea unei hemoragii cerebrale.  

Colby Cave a jucat în 11 meciuri pentru Edmonton Oilers în acest sezon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.