Compania Naţională de Investiţii (CNI) a anunţat că încheie, marţi, în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor de reconstrucţie a Stadionului Ion Oblemenco din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Arena din Bănie este gata!! Astăzi, 7 noiembrie 2017, încheiem în mod oficial procesul de recepţie la terminarea lucrărilor, obiectivul fiind predat beneficiarului, respectiv Primăriei Craiova. Precizăm faptul ca noul Ion Oblemenco reprezintă un proiect <de suflet> al CNI, drept urmare suntem mândri că am reusit să ne îndeplinim misiunea şi să ajungem la bun sfârşit pentru un nou început", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a companiei.

CS Universitatea Craiova va inaugura noul stadion la 10 noiembrie, de la ora 20.00, într-un meci amical cu Slavia Praga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.