Declanşarea procedurii de achiziţie publică pentru contractarea lucrărilor de execuţie a Arenei Multifuncţionale CS Dinamo Bucureşti este condiţionată de parcurgerea etapelor procedurale şi implicit de ”asigurarea alocaţiilor bugetare”, afirmă Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un răspuns transmis la solicitarea News.ro, cu privire la ”Arena Multifuncţională CS Dinamo Bucureşti”, CNI anunţă că a fost semnată hotărârea de predare a amplasamentului către CNI SA şi a fost finalizată procedura de achiziţie publică pentru contractarea serviciilor de întocmire a studiului de fezabilitate.

”Ca urmare, la momentul actual, studiul de fezabilitate a fost finalizat şi a fost predat la CNI SA. Precizăm că în prezent a fost întocmită şi depusă toată documentaţia necesară în vederea emiterii avizelor, la momentul actual 90% din avize primind deja aprobare”, conform datelor comunicate de Compania Naţională de Investiţii.

Ulterior acestei etape documentaţia va fi spusă avizării în vederea aprobării indicatorilor tehnico-economici.

”Demararea procedurii de achiziţie publică pentru contractarea lucrărilor de execuţie este condiţionată de parcurgerea tuturor acestor etape şi implicit de asigurarea alocaţiilor bugetare”, precizează CNI.

O animaţie 3D a viitoarei arene de la Dinamo a fost prezentată în mai, cu ocazia evenimentului ”Dinamo 75”.

 

”Stadionul Dinamo va fi noua casă pentru mulţi dintre sportivii noştri, fiind vorba despre o arenă multifuncţională cu peste 25.000 de locuri. În acest an, sunt programate obiective cheie pentru materializarea acestui proiect emblematic al Ministerului Afacerilor Interne, în valoare de peste 700 milioane de lei. Am intrat în linie dreaptă şi avem finalizat studiul de fezabilitate şi peste 90% din avize obţinute. În luna septembrie vor fi demarate lucrările pentru demolarea vechii arene, iar în paralel CNI va derula procedura de licitaţie pentru execuţia noului stadion. Performanţa se face cu investiţii, iar construcţia noii arene din Ştefan cel Mare este una dintre priorităţile clubului în perioada următoare”, afirma ministrul de Interne de la acel moment Lucian Bode.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.