Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, mai are la dispoziţie doar două zile în care mai poate schimba lista jucătorilor pentru Qatar 2022, în cazul unui forfait al lui Karim Benzema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benzema a recidivat cu o accidentare chiar la primul său antrenament efectuat alături de echipă, în Qatar, iar situaţia nu este deloc uşoară pentru Didier Deschamps, selecţionerul Les Bleus. Benzema sigur nu va evolua la meciul de debut, cu Australia, care se va disputa marţi şi se aşteaptă verdictul medicilor, care vor putea estima cât va lipsi din teren jucătorul madrilen.

Ar fi al cincilea nume mare din echipa Franţei care nu ar putea evolua la Cupa Mondială 2022 din cauza accidentărilor, după Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe şi Christopher Nkunku.

Conform regulamentului Cupei Mondiale Qatar 2022, Deschamps mai are la dispoziţie două zile pentru a-l înlocui pe Benzema în lotul Franţei: ”Un jucător de pe lista finală, trimisă la FIFA cel mai târziu până la 14 noiembrie, poate fi înlocuit numai în caz de boală gravă sau accidentare, cel mai târziu cu 24 de ore înainte de începerea primului meci al echipei sale”, avertizează FIFA.

Franţa va întâlni Australia în data de 22 noiembrie, marţi, de la ora 21:00

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.