FIFA a anunţat, sâmbătă, că a deschis proceduri disciplinare împotriva Argentinei şi Ţărilor de Jos, după meciul dintre cele două reprezentative, din sfertuurile de finală ale Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Comisia de Disciplină a FIFA a deschis o procedură împotriva federaţiei argentiniene, pentru posibila încălcare a articolelor 12 (comportament necorespunzător al jucătorilor şi oficialilor) şi 16 (securitate şi ordine la meci)”, a precizat FIFA.

Federaţia olandeză este vizată de o procedură tot pentru posibila încălcare a articolului 12 al regulamentului.

Echipa naţională a Argentinei a învins vineri seara, la lovituri de departajare, scor 2-2 (4-3), naţionala Ţărilor de Jos şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Meciul a fost tensionat, arbitrul acordând 15 cartonaşe galbene – opt pentru Argentina şi şapte pentru Ţările de Jos, dar şi un cartonaş roşu olandezului Denzel Dumfries, după loviturile de departajare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.