Selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a exclus varianta demisiei, sâmbătă, după eliminarea lusitanilor de la Cupa Mondială de fotbal, în faza sferturilor de finală, după o confruntare cu Maroc, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Să îmi prezint demisia nu face parte din vocabularul meu”, a spus Santos la Sport TV.

Tehnicianul în vârstă de 68 de ani, în funcţie din 2014 şi cu contract până la Euro-2024, aa precizat că duminică va reveni la Lisabona şi va discuta cu preşedintele federaţiei portugheze, Fernando Gomes, despre viitorul naţionalei.

“La revenirea în Portugalia, vom discuta şi vom vedea analiza pe care o putem face. Nu ştiu dacă se poate vorbi de un eşec. Puteam mai mult, însă sunt zile în care lipseşte un pic de noroc”, a adăugat el.

Reprezentativa Portugaliei a fost eliminată, sâmbătă, de Maroc, scor 1-0, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.