Partida de sâmbătă dintre Simona Halep şi Jelena Ostapenko, din finala turneului Roland Garros, va fi proiectată în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) pe un ecran gigant amplasat în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, acolo unde, în general, au loc proiecţiile în aer liber ale filmelor din festival.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a TIFF, organizatorii festivalului anunţă că meciul va putea fi vizionat pe un ecran cu tehnologie LED, ce va fi amplasat în Piaţa Unirii.

"Fani ai TIFF, ai tenisului şi nu numai! Avem o veste bună pentru voi! TIFF vă oferă ocazia să vedeţi finala Roland Garros dintre Jelena Ostapenko şi Simona Halep, sâmbătă, în Piaţa Unirii Open Air, de la ora 16:00, pe un ecran mare de leduri, parte din dotările tehnice proprii ale festivalului", se arată în mesaj.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2. Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, după ce a ratat câştigarea lui în 2014, când a pierdut în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Calificarea în finală este recompensată la Roland Garros cu 1.060.000 de euro şi cu 1.300 de puncte WTA. Învingătoarea va primi 2,1 milioane de euro şi 2.000 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.