Ramy Bensebaini a declarat că nu este sigur că va putea să meargă la echipa naţională a Algeriei pentru meciurile de la sfârşitul lunii martie, din preliminariile Cupa Africii pe Naţiuni, informează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele clubului Borussia Mönchengladbach, Rolf Konigs, nu este de acord cu eliberarea internaţionalilor săi care vor trebui să respecte o perioadă de izolare la întoarcerea lor în Germania. 

"Nu m-am antrenat marţi, după ce am primit o lovitură, dar se pare că preşedintele a spus că nu vom pleca (n.r. - la lotul naţional). Mai trebuie să mă văd cu el. Când te duci în Africa şi te întorci în Germania trebuie să stai zece zile în carantină. Asta nu vor cluburile", a declarat jucătorul

"Nu este sută la sută sigur" că se poate alătura lotului naţional, adaugă el.

Senegalezul Idrissa Gueye este în aceeaşi situaţie, deoarece PSG nu vrea să-l lase la echipa naţională.

Noile tulpini ale virusului Sars-Cov-2 vor avea impact asupra meciurilor internaţionale de fotbal, deoarece multe cluburi europene nu doresc să-şi elibereze jucătorii dacă aceştia trebuie să respecte o perioadă de izolare la întoarcere, iar regulamentul FIFA le permite să se opună.

Din acest motiv, meciurile din preliminariile CM-2022, programate în această lună, în America de Sud, au fost amânate de Conmebol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.