Cluburile din Premier League au anunţat că se opun propunerii FIFA ca turneul final al Cupei Mondiale să aibă loc din doi în doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toate cele 20 de cluburi din Premier League au discutat procesul de reformă în calendarul competiţional de după 2024 şi se opun în unanimitate propunerii FIFA ca turneul final al CM să aibă loc din doi în doi ani”, se arată pe site-ul premierleague.com.

Grupările engleze s-au declarat îngrijorate de impactul negatitv pe care l-ar avea CM la doi ani asupra jucătorilor, experienţei suporterilor, pregătirilor pentru sezon şi calităţii competiţiilor.

“Suntem deschişi reformelor şi ideilor noi, dar trebuie să fie îmbunătăţită balanţa dintre fotbalul intern şi cel extern pentru ca jocul să crească la orice nivel”, a declarat Richard Masters, conducător al Premier League.

FIFA a organizat în ultima perioadă consultări cu privire la proiectul organizării Cupei Mondiale din doi în doi ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.