Clubul Tottenham a anunţat diminuarea salariilor angajaţilor cu 20 la sută, informează BBC. Decizia, valabilă pentru lunile aprilie şi mai, nu-i vizează încă pe jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea din Premier League are 550 de angajaţi. Clubul anunţă că va folosi măsurile economice ale guvernului britanic luate în urma efectelor pandemiei de coronavirus pentru a proteja slujbele personalului său.

"Putem noi să fim al optulea club din lume în ceea ce priveşte veniturile, conform unei analize Deloitte, dar toate datele istorice sunt complet irelevante, pentru că virusul nu are graniţe", a declarat Daniel Levy, preşedintele clubului londonez.

Levy, care câştigă şapte milioane de de lire sterline pe an, va avea şi el veniturile tăiate, la fel ca toţi ceilalţi angajaţi.

Luni, Newcastle United a fost primul club din Premier League care a anunţat trimiterea în şomaj tehnic a angajaţilor. Deocamdată, nici această măsură nu îi vizează pe jucătorii primei echipe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.